HomeKoronavirusi

Filloristët e klasave të ulëta megjithatë në shkollë

Pas takimit të sotëm të kryeministres, Ana Brnabiq, ministrit të arsimit dhe pjesës medicinale të Shtabit të Krizave, është vendosur që nxënësit e

Qeveria e Kosovës financon librat për nxënësit e Luginës
Nagip Arifi për Sasha Arsiqin : Deri dje ishte në pushtet, më kurrë nuk do të jetë
Në dy konkurset e KKSH-së deri më tash 454 aplikues

Pas takimit të sotëm të kryeministres, Ana Brnabiq, ministrit të arsimit dhe pjesës medicinale të Shtabit të Krizave, është vendosur që nxënësit e klasave të ulëta të shkollës fillore mësimin ta vazhdojnë nëpër shkolla.

Ndërkohë, mbetet në fuqi vendimi që filloristët e klasave të larta dhe nxënësit e shkollave të mesme mësimin ta vijojnë përmes pltaformave online.

Në Serbi akoma është në fuqi myllja gati totale deri të hënën, ndërsa për masat e reja do të vendoset në fillim të javës.

COMMENTS