HomeAktuale

Falja e Fitër Bajramit: Mesazhe, për paqe, harmoni, solidaritet…( video )

Nëpër të gjitha xhamitë e Luginës sot është falur Fitër Bajrami. Fol tv dhe Folonline.com kanë përcjellur në një transmetim direkt faljen e namazit

EKSKLUZIVE: Serbët në Bujanoc pjesë e koalicionit në muajin prill?!
Arifi: Shqiptarët duhet të jenë falenderues ndaj ambasadorit Walker
Pajaziti: Dëshmuam se sa jemi!


Nëpër të gjitha xhamitë e Luginës sot është falur Fitër Bajrami.
Fol tv dhe Folonline.com kanë përcjellur në një transmetim direkt faljen e namazit në Xhaminë e Strugarëve në Tërrnoc.
Gjatë ligjëratës së Bajramit, imami i xhamisë, Vesim ef. Avdiu, ka bërë thirrje për paqe, shëndet, begati dhe solidaritet.
Avdiu është lutur që besimtarët të jenë falur dhe mëshiruar nga Zoti gjatë muajit të Ramazanit duke u bërë thirrje atyre që solidaritetin ta vazhdojnë edhe pas këtij muaji të bekuar.
Pas faljes së namazit, besimtarët kanë vazhduar me vizita tek në afërmit për t’u uruar Fitër Bajramin.

Më poshtë e gjeni të regjistruar transmetimin e faljes së namazit të Bajramit me ligëratën përcjellëse, intervistat dhe komentin redaksional në fund:

Falja e Fitër Bajramit: Xhamia e Strugarëve Tërrnoc

Gepostet von FOLonline am Samstag, 23. Mai 2020

COMMENTS