HomeShoqëri

Diskutim publik për buxhetin e vitit 2022

Komuna e Bujanocit ka njoftuar se sot është mbajtur diskutimi publik për buxhetin e vitit 2022 me drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme, drej

Kamberi me rezyme pas përfundimit të mandatit
Zemaj- Mustafa: Të ofrohen shërbime cilësore shëndetësore për shqiptarët
Arifi përmbledh aktivitetet e vitit 2022

Komuna e Bujanocit ka njoftuar se sot është mbajtur diskutimi publik për buxhetin e vitit 2022 me drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme, drejtorët e ndërmarrjeve publike dhe kryetarët e bashkësive lokale.

“Me qëllim të planifikimit sa më të mirë të buxhetit për vitin 2022 pjesëmarrësit diskutuan për prioritetet në institucionet e tyre dhe mundësinë e realizimit të tyre”, thuhet në njoftim.

COMMENTS