HomeShoqëri

Dhurata për fëmijët në ngecje në zhvillim

Komuna e Bujanocit ka realizuar sot shpërndarjen tradicionale të paketave për fëmijët me pengesa në zhvillim. Aktiviteti është zhvilluar në sht

Musliu takon ministrin kosovar të mbrojtjes
Ndërron jetë profesori Hasan Mustafa
Dyshimet e Pajazitit: A ishte rastësi zjarri që e kaploi deponinë e qytetit në natën e Bajramit, apo gjithçka e planifikuar?!

Komuna e Bujanocit ka realizuar sot shpërndarjen tradicionale të paketave për fëmijët me pengesa në zhvillim.

Aktiviteti është zhvilluar në shtëpinë e kulturës ndërsa paketat i ka shpërnarë kryetari Nagip Arifi.

Postimi i Arifit:

Për fundvit, ashtu si viteve tjera, bëmë shpërndarjen e paketave për fëmijët me pengesa në zhvillim të cilët vijojnë mësimin parashkollor, fillor dhe të mesëm.

Komuna e Bujanocit numëron gjithsej 78 nxënës me pengesa në zhvillim, kurse për përkujdesjen e tyre kemi angazhuar 40 asistentë profesional që të ndihmojnë në zhvillimin dhe avancimin e aftësive të tyre.

I urova shëndet dhe suksese në mësime gjatë vitit 2023.

COMMENTS