HomeKoronavirusi

Deri të hënën gjithçka gati e mbyllur

Shtabi Republikan i Krizave ka vendosur se që nga mesnata deri të hënën të mbyllet gati gjithçka. Do të punojnë shitoret ushqimore, barnatoret,

Lutfiu: Ja sferat të cilat do të përfitojnë nga buxheti i Kosovës
Urimet për Bajram nga “baushtellat” e Gjermanisë
Përfundon takimi Vuçiq- deputetët shqiptarë

Shtabi Republikan i Krizave ka vendosur se që nga mesnata deri të hënën të mbyllet gati gjithçka.

Do të punojnë shitoret ushqimore, barnatoret, pompat e derivateve…

Gjithashtu në shërbim të qytetarëve do të jenë edhe postat dhe bankat.

Kryeministrja, Ana Brnabiq, pas takimit tha se, sipas gjitha gjasave, nga e hëna në mësim online do të kalojnë edhe klasët e ulëta të shkollave fillore.

Shtabi do të takohet sërish të hënën për të rishqyrtuar masat.

COMMENTS