HomeShoqëri

Debat publik për sfidat dhe bashkëpunimin midis etnive

"Në sallën e vogël të Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc u mbajt sot debat publik me temën Sfidat dhe bashkëpunimi mes etnive të cilat jetojnë në kom

Babadimri “ngulfat” Bujanocin
Arifi takon shefin e ri të Zyres së OSBE-së
Parlamentaret: Bartësi i listës problem për listën e përbashkët

“Në sallën e vogël të Shtëpisë së Kulturës në Bujanoc u mbajt sot debat publik me temën Sfidat dhe bashkëpunimi mes etnive të cilat jetojnë në komunën e Bujanocit, organizuar nga Këshilli për Marrëdhënie Ndëretnike”, njofton faqja e Kuvendit Konunal në Facebook.
“Pjesmarrës në këtë diskutim ishin mësimdhënës dhe nxënës nga dy shkollat e mesme, “Sezai Surroi” dhe “Sveti Sava” si dhe përfaqësues të shoqërisë civile, të cilët patën mundësinë të prezantojnë problemet dhe sfidat me të cilat ballafaqohen në përditshmëri si dhe shkëmbyen idetë dhe propozimet për aktivitete të reja që kontribojnë në mirëqenien dhe kultivimin e një shoqërie të shëndoshë dhe të përbashkët”, thuhet në njoftim.

COMMENTS