HomeAktuale

Çertifikohet lista e APN-së për zgjedhjet e KKSH-së

Komisioni Republikan Zgjedhor (KRZ) ka çertifikuar listën e Alternativës për Ndryshim për zgjedhjet e KKSH-së të 13 nëntorit. Lista ka emërtimin “Alternativa për Ndryshim -Levent Qazimi “ dhe në këto zgjedhje do të garojë me numrin 4. Lista përbëhet prej 15 kandidatëve ndërsa bartës i saj është Levent Qazimi.  

Koalicioni në Bujanoc: Dalin në pah mospajtimet midis PD-së dhe PVD-së
Taipi i sjell fitoren Shafhauzenit ( video )
Arti edhe në Bujanoc pjesë e pandashme për fëmijët(foto/video)  

Komisioni Republikan Zgjedhor (KRZ) ka çertifikuar listën e Alternativës për Ndryshim për zgjedhjet e KKSH-së të 13 nëntorit.

Lista ka emërtimin “Alternativa për Ndryshim -Levent Qazimi “ dhe në këto zgjedhje do të garojë me numrin 4.

Lista përbëhet prej 15 kandidatëve ndërsa bartës i saj është Levent Qazimi.

 

COMMENTS