Category: Opinion

Kush fitoi dhe humbi në Preshevë?!

Kush fitoi dhe humbi në Preshevë?!

Shkruan:Naser Pajaziti Në Preshevë në këtë të diele të fundit të Ramazanit u kurorëzua koalicioni qeverisës për pushtetin lokal, pas zgjedhjeve [...]
1 / 1 POSTS