HomeNë fokus

“Bujanoci si Las Vegasi”

Kryetari i Alternativës për Ndryshim në Bujanoc, Arbër Pajaziti, e ka përshkruar këtë qytet me Las Vegasin në Sh.B.A. Pajaziti, krahasimin e ka

Pajaziti kërkon shtimin e kapaciteteve në polici
Bashkësia e Lokale e Tërrnocit e gatshme për „ Ditët e Komandant Lleshit „
Çka ndodhi dje në Komisionin Komunal Zgjedhor të Bujanocit?(dokumente)

Kryetari i Alternativës për Ndryshim në Bujanoc, Arbër Pajaziti, e ka përshkruar këtë qytet me Las Vegasin në Sh.B.A.

Pajaziti, krahasimin e ka bërë duke u bazuar në mbylljen e lojërave të fatit në Kosovë nga dy qeveritë e mëparshme dhe numrit gjithnjë e në rritje të kazinove në Bujanoc.

Që nga ndalesa e kazinove dhe bastoreve në Kosovë, numër i lartë i kosovarëve zgjedhin Bujanocin për të “provuar” fatin e tyre.

Postimi i Pajazitit:

Pasi që, Qeveria Haradinaj i mbylli lojërat e fatit, Qeveria Hoti i demoloi kazinotë në Karaçevë, Bujanoci çdo ditë e më shumë po i ngjanë Las Vegasit.

COMMENTS