HomeAktuale

Betohen deputet e rinj, prezent edhe Kamberi

Deputetët e përbërjes së re të parlamentit në Serbi kanë bër sot betimin. Prezent ishte edhe deputeti i vetëm shqiptar, Shaip Kamberi, i cili n

Pajaziti: Legjitimiteti i takon Levent Qazimit
MUSTAFI:23 & 24 PRILL 1999 PËRCAKTUAN KURSIN E HISTORISË TË LUGINËS.
Arifi: Vazhdojmë me projekte, fjala e jonë është puna

Deputetët e përbërjes së re të parlamentit në Serbi kanë bër sot betimin.

Prezent ishte edhe deputeti i vetëm shqiptar, Shaip Kamberi, i cili ndërprerjen e senacês konstutuive e ka quajtur teatër absurdi.

Postimi i Kamberit:

Teatër absurdi në parlamentin e Serbisë

Nën fishkëllimat e opozitës dështon përfundimi i seancës konstituive në Serbi.

Përveç verifikimit të mandateve nuk është arritur që të zgjedhet kreu i parlamentit, sepse opozita me protestat përmes fishkëllimave nuk ka lejuar vazhdimin e seancës. Nuk dihet kur do të jetë vazhdimi.

Gjithë kjo tollovi u karakterizua me akuzat e ndërsjella pozitë- opozitë se kush është “bashkëpunëtorë i Kurtit”.

Sidoqoftë, bashkë me Ahmedinin dhe Selmën nga SDA do të vazhdojmë angazhimin tonë në një mjedis politik parlamentarë të kontaminuar.

COMMENTS