HomeNë fokus

Ambasadori i Shqipërisë takon drejtuesit e pushtetit lokal të Preshevës

Drejtuesit e pushtetit lokal të komunës së Preshevës kanë takuar në Beograd ambasadorin e Republikës së Shqipërisë, Ilir Boçka. Njoftim i komun

KOMUNA E BUJANOCIT NDANË 770.000 DINARË PËR 70 FËMIJË ME NEVOJA TË VEÇANTA
Mirënjohje për Galip Beqirin nga BL e Tërnocit
Pajaziti: Drejtuesit e pushtetit po krijojnë shpenzime të panevojshme

Drejtuesit e pushtetit lokal të komunës së Preshevës kanë takuar në Beograd ambasadorin e Republikës së Shqipërisë, Ilir Boçka.

Njoftim i komunës së Preshevës:

🤝🏻🇦🇱Në koordinim me Republikën e Shqipërisë, në përballjen me diskriminimin e shqiptarëve të Luginës së Preshevës.

Takim konstruktiv e i dobishëm në mes të Kryetarit të Komunës, me bashkëpunëtor dhe ambasadorit z.Ilir Boçka, në Beograd.

Fokus i diskutimeve ishte angazhimi konkret drejt zgjidhjes së pasivizimit sistematik të adresave dhe problemet e tjera që ndërlidhen direkt me përmirësimin e gjendjes për të drejtat elementare.

Po ashtu u dakordua, se objektivat e përbashkëta për paqe dhe stabilitet të qëndrueshëm rajonal janë domosdoshmëri në vazhdimësi dhe se, për këtë po punohet.

Angazhimi i shtetit amë, në proceset e rëndësishme të Luginës së Preshevës, mbetet projekti më me rëndësi për problemet që duan zgjidhje pa vonesa.

🙏🏼Mirënjohje e thellë për gatishmërinë, për t’i qëndruar pranë preokupimeve të shqiptarëve të Luginës.

COMMENTS