HomeAktuale

Vendimet që u sollën në Këshillin Komunal të Preshevës

  "Në kabinetin e kryetarit të Komunës, u realizua mbledhja e radhës e Këshillit Komunal, e kryesuar nga kryetari Shqiprim Arifi", njofton

Memorandum për zhvillimi ekonomik midis Luginës dhe Shqipërisë
MUSTAFA: GRATË E LUGINËS PËRBALLEN ME PAMUNDËSI TË PAMERITUARA
Fejtoni: Një tregim serbo-shqiptar: Serbët nga Kosova bllokuan rrugën magjistrale (pjesa 28)

 

“Në kabinetin e kryetarit të Komunës, u realizua mbledhja e radhës e Këshillit Komunal, e kryesuar nga kryetari Shqiprim Arifi”, njofton faqja zyrtare e komunës së Preshevës në Facebook.

“✅Në rend të ditës u trajtuan rreth 10 pika të rëndësishme, ndër të tjera:

• U formulua aktvendim mbi formimin e komisionit për digjitalizimin e ofertës turistike.

• Vendim mbi formimin e komisionit për efiçiencë të energjisë

• U shqyrtua dhe miratua rregullorja për efikasitet energjetik.

• Vendim mbi emërimin e menaxherit për efikasitetin energjetik.

• Rebalansi i buxhetit për vitin 2022.

✍🏼Pikë e rëndësishme e këtij takimi ishte: Vendimi mbi anulimin e pagesës së vendparkimit në Komunën e Preshevës”, thuhet në njoftim.

COMMENTS