HomeNë fokus

Trupi Kordinues shpall konkurs për ndërmarrësit

Trupi Kordinues për komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës ka shpallur konkursin për subvencionimin e ndërmarrjeve private të këtyre komunave. Se kush mund të aplikojë, kushtet që duhet plotësuar dhe shumën e mjeteve klikoni në linkun e poshtëm: http://www.kt.gov.rs/sr/news/arhiva-vesti/konkurs-za-dodelu-sredstava-za-subvencije-privrednim-subjektima-u-privatnom-vlasnistvu-u-2020.-godini-u-opstinama-presevo-bujanovac-i-medvedja/

MUSTAFI: ZBATIMI SELEKTIV I LIGJEVE, DISKRIMINON SHQIPTARËT E LUGINËS
Pajaziti promovon prurje të reja në parti
Si po ndikon teknologjia tek sjelljet dhe gjuha e fëmijëve? Çfarë duhet bërë?

Trupi Kordinues për komunat e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës ka shpallur konkursin për subvencionimin e ndërmarrjeve private të këtyre komunave.
Se kush mund të aplikojë, kushtet që duhet plotësuar dhe shumën e mjeteve klikoni në linkun e poshtëm:

http://www.kt.gov.rs/sr/news/arhiva-vesti/konkurs-za-dodelu-sredstava-za-subvencije-privrednim-subjektima-u-privatnom-vlasnistvu-u-2020.-godini-u-opstinama-presevo-bujanovac-i-medvedja/

COMMENTS