HomeShoqëri

Sot u punua në Bujanoc

Njoftim i komunës së Bujanocit: Edhe gjatë vikendit komuna e Bujanocit ka vazhduar me realizimin e projketeve për rregullimin e infrastrukturës

Ardita Sinani e nominuara e PVD-së si kandidate për kryetare të Preshevës
Çka ndodhi dje në Komisionin Komunal Zgjedhor të Bujanocit?(dokumente)
Rasti deponia: komuna ndan 500.000 për Komunalinë, u kërkuan 1.5 milion

Njoftim i komunës së Bujanocit:

Edhe gjatë vikendit komuna e Bujanocit ka vazhduar me realizimin e projketeve për rregullimin e infrastrukturës rrugore lokale.

Pas përfundimit të punimeve në Letovicë, kompania e kontraktuar “Saba Bellça” ka përfunduar edhe dy projekte infrastrukturore në qytetin e Bujanocit.

Ditëve në vijim, sipas dinamikës së paraparë do të fillohet me punë edhe në Tërnoc dhe të gjitha vendbanimet tjera të planifikuara me buxhetin e vitit 2022.

COMMENTS