HomeKulturë

Promovohet libri „ Zëri i heshtjes sime“

Në amfiteatrin e Preshevës, nën organizimin e Bibliotekës „Mehmet Jusufi“, autori, Skender Halimi, ka promovuar librin „Zëri i heshtjes sime“.

Mustafi: Bashkësia Ndërkombëtare ta parandalojë përndjekjen politike
Fejtoni: Një tregim serbo-shqiptar: Ushtria Çlirimtare e Kosovës – kur, si dhe pse (pjesa 17)
Për momentin i vetmi Pajaziti: Lufta e UÇK-së ishte e drejtë

Në amfiteatrin e Preshevës, nën organizimin e Bibliotekës „Mehmet Jusufi“, autori, Skender Halimi, ka promovuar librin „Zëri i heshtjes sime“.

Libri përmbanë mbi 200 poezi nga koleksioni i shumtë i Halimit, shkruan FOLonline.

Përveç poezisë, Skender Halimi, është edhe këngautor si dhe instrumentalist i disa veglave muzikore.

Për një kohë të gjatë ka qenë redaktor i muzikës pranë Radio Presheva.

COMMENTS