HomeNë fokus

Përse fluturuan helikopterët mbi Tërnoc? Ja si përgjigjet Ministria e Mbrojtjes

Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Serbisë përmes Shërbibit për Marëdhënie me Publikun, me tre ditë vonesë i ju është përgjigjur pyetjes së FOL

Grupi Punues për Mbrojtjen e Gazetarëve zbarkoi në Vranjë, kërkohet reagim më efikas i policisë dhe prokurorisë
Për LPD-në koalicioni me SNS-in plotësisht i pranueshëm
Asfaltohet rruga Tërnoc-Turi

Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Serbisë përmes Shërbibit për Marëdhënie me Publikun, me tre ditë vonesë i ju është përgjigjur pyetjes së FOLonline lidhur me fluturimin e ulët të helikopterëve të Ushtrisë së Serbisë mbi Tërnoc më datë 1 shkurt.

Kjo është përgjigjja e Ministrisë së Mbrojtjes për FOLonline.

Në ditën e sipërpërmendur është realizuar trajnimi i rregullt për fluturime i njësiteve të Forcave Ajrore dhe Mbrojtjes Kundërajërore në rajonin e gjërë të Vranjës.

Gjatë realizimit të trajnimit për fluturime, helikopterët kanë fluturuar edhe përmbi Tërnoc.

 

COMMENTS