HomeKulturë

Nesër në Preshevë fillojnë ” Ditët e Komedisë Shqiptare “

Ditën e nesërme në Preshevë fillon edicioni i 15-të i Festivalit “Ditët e komedisë shqiptare” - PRESHEVA 2020 . Organizatori tsshmë ka publikuar ed

Fëmijët këshilltarë të Kuvendit Komunal
Kryeparlamentari Konjufca takon Arifin dhe Bajramin
Kamberi në takim me ambasadorin e BE-së në Serbi


Ditën e nesërme në Preshevë fillon edicioni i 15-të i Festivalit “Ditët e komedisë shqiptare” – PRESHEVA 2020 .
Organizatori tsshmë ka publikuar edhe agjendën e festivalit i cili prej vitesh është tradicional, por edhe kriteret për prezencën e publikut në kushte pandemie.
Festivali zhvillohet midis datave 04-09 Nëntor , në Shtëpinë e Kulturës ” Abdulla Krashnica ” , në Preshevë .
“ Shtëpia e Kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë është e pajisur me të gjitha elementet përkatëse anti Covid-19.
Të nderuar artëdashës komfort masave nga Qeveria jemi të detyruar që ti përmbahemi rregullave strikte anti Covid-19:
Vendosja e maskës; në hyrje të objektit është obligative dezinfektimi i duarëve; matja e temperaturës; mbajta e distancës 1.5m, ku ulëset e sallës do të jenë të kufizuara “, thuhet në njoftimin e Shtëpisë së Kulturës “ Abdulla Krashnica” në Preshevë.

COMMENTS