HomeKulturë

Mbrëmje magjepse tek liqeni i Bujanocit

Në ambientet e liqenit të Bujanocit, në qiell të hapur, sonte është organizuar aktiviteti kulturor me emërtimin „Edu-Kino“, shkruan FOLonline.

Ekskluzive: “868-shi” megjithatë “ ka votuar” më 27 maj? (foto-dokument)
Fejtoni: Një tregim serbo-shqiptar: Millosheviq hedh poshtë marrëveshjen e Rambujesë (pjesa 19)
Njoftim me rëndësi për lexuesit

Në ambientet e liqenit të Bujanocit, në qiell të hapur, sonte është organizuar aktiviteti kulturor me emërtimin „Edu-Kino“, shkruan FOLonline.

Në fakt, nën organizimin e Organizatës Turistike të Bujanocit, në bashkëpunim me shoqatat „Dituria“ dhe „Pre-Art“ është shfaqur filmi artistik “Open Door”.

Filmi i regjisorit Florenc Papas, ku në rrolet kryesore parqiten Jonida Vokshi dhe Luli Bitri, zgjoi kërshëri të lartë tek publiku, andaj asnjë vend i kinemasë së hapur nuk mbeti i lirë

Do theksuar, se ky ishte një organizim impresionues i cili i kishte munguar Bujanocit ndërsa madhështinë ia shtoi ambienti përreth.

COMMENTS