HomeAktuale

Lutfiu dhe Musliu tek ambasadori Canaj

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqipar, Nevzad Lutfiu dhe zëvendës kryetari i komunës së Bujanocit, Shqiprim Musliu, janë pritur sot në Beograd nga

Ambasadori i OSBE-së përsëri në takim me përfaqësues nga Lugina
Bujanoci do të binjakëzohet me Gjirokastrën
Shefat Isufi kundër Ruben Eduardo Acosta me 22 maj

Kryetari i Këshillit Kombëtar Shqipar, Nevzad Lutfiu dhe zëvendës kryetari i komunës së Bujanocit, Shqiprim Musliu, janë pritur sot në Beograd nga ambasadori i sapo emëruar i Republikës së Shqipërisë, Bardhyl Canaj.

“Mirëprita Nevzad Lutfiun, kryetarin e Këshillit Kombëtar Shqiptar të Serbisë dhe Shqipërim Musliun, Zv.kryetar i Komunës së Bujanocit, dy përfaqësues të denjë e krenar të minoritetit shqiptar në Serbi. Diskutuam hapur për trajtimin konkret të problematikave të shqiptarëve të Luginës së Preshevës, thellimin e bashkëpunimit dhe krijimit të mundësive për të rinjtë aty”, ka shkruar në profilin e tij në Facebook ambasadori Canaj.

COMMENTS