HomeUncategorized

KRZ çertifikon mandatet e KKSH-së: Ja kush janë 15 anëtarët e këtij organi (dokument)

Komisioni Republikan Zgjedhor (KRZ) ka aprovuar sot vendimin për çertifikimin e mandateve të përbërjes së re 15 anëtarëshe të Këshillit Kombëtar S

Vaksinimi me Astra zeneka pa termin
Lutfiu: Kreu i KKSH-së nuk duhet të përzihet në zgjedhjet lokale në Preshevë
Fejtoni: Një tregim serbo-shqiptar: Bujanoci para konfliktit – si në këngën epike popullore (pjesa 14)

Komisioni Republikan Zgjedhor (KRZ) ka aprovuar sot vendimin për çertifikimin e mandateve të përbërjes së re 15 anëtarëshe të Këshillit Kombëtar Shqiptar, shkruan FOLonline.

Sipas rezultateve zyrtare të publikuar ditën e djeshme, listat zgjedhore kanë këtë forcë në Kuvendin e KKSH-së:

PVD dhe APN nga 5 mandate, LPD dhe PD nga 2 mandate dhe PDSH 1 mandat.

COMMENTS