HomeAktuale

Ja vendi ku do të zgjedhen institucionet e reja lokale

Pas pak çasteve do të nis seanca konstituive e Kuvendit Komunal të Bujanocit. Këshilltarët e rinj përveç se do të bëjnë betimin do të zgjedhin edhe

700 maska për nxënësit e Sh. F. „ M.Kadriu „ në Tërnoc
Kurorëzohet Kapiteni i KF “Tërnoci”
Drejtuesit e Federatës Pan-shqiptare “Vatra” nga SHBA, vizitë në Medvegjë


Pas pak çasteve do të nis seanca konstituive e Kuvendit Komunal të Bujanocit.
Këshilltarët e rinj përveç se do të bëjnë betimin do të zgjedhin edhe kryetarin e ri të KK-së, zëvendës kryetarin dhe sekretarin e këtij organi.
Pritet që menjëherë të caktohet seanca tjetër ku do të zgjidhet kryetari i komunës, zëvendës kryetari dhe anëtarët e Këshillit Komunal.
Për shkak të situatës epidemiologjike dhe masava në fuqi, seanca do të mbahet në sallën e madhe të shtëpisë së kulturës.


FOLonline ju sjell fotigrafi nga vendi ku do të mbahet takimi i sotëm.
Siç shihet tashmë janë bërë të gjitha përgatitjen e nevojshme.
Është sjellur foltorja, kutia e votimit, flamuri shtetëror si dhe janë vënë ulëset për kryesinë e punës.

COMMENTS