HomeKulturë

Doli nga shtypi romani për fëmijë „Ëndërra e Malit“

Ka dal nga shtypi libri më i ri, romani për fëmijë me titull “Ëndrra e Malit”, i autorit Bilall Maliqi. Ky libër është botuar nga Shtëpia Botue

PVD: Kabineti i kryetarit të komunës me rol destruktiv; Salihi: Kur keni probleme të brendshme ju gjithnjë viktimizoheni
Serbët heqin flamurin kombëtar nga ambasada e Shqipërisë në Beograd
Ka skaduar afati: 17 lista për zgjedhjet parlamentare, 8 kandidatë për president

Ka dal nga shtypi libri më i ri, romani për fëmijë me titull “Ëndrra e Malit”, i autorit Bilall Maliqi.

Ky libër është botuar nga Shtëpia Botuese  “Lena” Prishtinë.

Me këtë rast, autori Maliqi e ka falenderuar  redaktorin e librit, shkrimtarin e njohur Odise Plaku, redaktorin gjuhësor, prof. Xhemaludin Rexhepin, dizajnuesen e kopertinës Laura Shulemaja dhe të gjithë stafin e mrekullueshëm të shtypshkronjës “Lena” në Prishtinë.

COMMENTS