HomeShoqëri

Arifi takon aktivistët e rinj

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka zhvilluar sot një bashkëbisedim me aktivistët e Zyres për të Rinj. Lajmin e bëri publik kjo zy

TIKA turke e gatshme të investojë në Bilaç
Takim në Ambasadën e Shqipërisë
Dështon formimi i qeverisjes në KKSH, priten Masat e Përkohshme

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka zhvilluar sot një bashkëbisedim me aktivistët e Zyres për të Rinj.

Lajmin e bëri publik kjo zyre përmes faqes së saj në Facebook, duke theksuar se Arifi u njoftua për projektet aktuale të cilat po ndërmerren nga të rinjtë e komunës sonë.

Postimi i Zyres për të Rinj:

Sot ishte nder dhe rrespekt që ta mirëpresim kryetarin e komunës Nagip Arifin në zyrën për të Rinjë në Bujanoc.

Prezantuam disa nga projektet nga aktivistat e zyrës të cilët janë të gatshëm në çdo kohë të kyçen në organizime nga më të ndryshmet, projekte të cilat do t’i implementojmë në ditët në vijim.

Gjithashtu Medina Mustafa prezantoi projektin tema: Narkomania dhe  higjena mentale.

COMMENTS