HomePolitikë

Aliu zyrtarizon ADSH-në (video)

Zv/kryetari i komunës së Preshevës, Armend Aliu, tashmë ka zyrtarizuar subjektin e ri politik në Luginë, Alternativa Demokratike Shqiptare. Aliu kë

Një pjesë e Kabinetit të Qeverisë së Kosovës nesër zhvendoset në Luginë
Arifi: Nga nesër puna fillon në ora 7:00
Zgjedhjet në Tërrnoc më 23 qershor (e enjte)


Zv/kryetari i komunës së Preshevës, Armend Aliu, tashmë ka zyrtarizuar subjektin e ri politik në Luginë, Alternativa Demokratike Shqiptare.
Aliu këtë e bëri përmes një video mesazhi me rastin e festës kombëtare “28 Nëtorit.
Përveç urimit festiv, Aliu bëri thirrje për inkuadrimin e qytetarëve në ADSH.
“ Ftojmë të gjithë, sidomos të rinjtë dhe ata që janë për ndryshime reale t’i bashkangjiten nismës tonë “, u shpreh ndër të tjera Aliu.
Armend Aliu ishte njëri ndër themeluesit e Alternativës për Ndryshim e cila udhëhiqet nga kryetari, Shqiprim Arifi.

Kjo është video paraqitja e nismëtarit të ADSH-së, Armend Aliu:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158974460238535&id=516413534

COMMENTS