HomeKulturë

Mbahen garat komunale të recitimeve në Preshevë, këta janë fituesit (foto)

Shtëpia e Kulturës „Abdullah Krashnica“ në Preshevë ka qenë organizatore e garave komunale të recitimeve. Në konkurrencën e shtatë shkollave fi

Ekspozita “Gjamë” e Nagipt Tashit kryetemë në botën shqiptare të artit
Anulohen zgjedhjet në Tërrnoc
Nënshkruhet kontrata prej 8 milionë me Ministrinë e Novica Tonçevit

Shtëpia e Kulturës „Abdullah Krashnica“ në Preshevë ka qenë organizatore e garave komunale të recitimeve.

Në konkurrencën e shtatë shkollave fillore, të të dyja cikleve, kanë marrë pjesë 80 nxënës, njoftoi ky institucion kulturor, transmeton FOLonline.

Jurija për vlerësimin e recituesve përbëhej nga:mësuesja Fetanete Ahmedi, profesoreshat: Lalifere Imeri, Fatbardha Nuhiu Sadriu, Ardita Iseni Limani, Mirvete Ademi, prof. Lulzim Bajraktari dhe regjisorja Afeida Boriçi Memeti.

Rezultatet e arritura:

CIKLI I ULËT FILLOR:

VENDI I I

Eliza Hyseni

VENDI I, II

Erlisa Sadriu & Riga Misini

VENDI I, II, III

Qëndrim Shabani &

Glauk dhe Geart Ahmedi

CIKLI I LART FILLOR:

VENDI I I

Suanda Sylejmani

VENDI I, II

Melisa Sadiku & Ergita Jahiu

VENDI I, II

Elvir Jusufi & Qëndresa Shabani

COMMENTS