1 2 3 148 10 / 1474 POSTS
Arifi përshëndet miratimin e Deklaratës së përbashkët për regjistrimin e popullsisë

Arifi përshëndet miratimin e Deklaratës së përbashkët për regjistrimin e popullsisë

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, ka përshëndetur aprovimin e Deklaratës nga të gjithë këshilltarët e Kuvendit Komunal lidhur me re [...]
APN: Keqpërdorimet e qeverisjes Sinani dhe shuma enorme të shpërdoruara nga buxheti i komunës

APN: Keqpërdorimet e qeverisjes Sinani dhe shuma enorme të shpërdoruara nga buxheti i komunës

Alternativa për Ndryshim ka akuzuar ish qeverisjen e kaluar në Preshevë për zhvatje të parasë publike. Ky subjekt politik, përmes një njoftimi [...]
Deri në fund të javës PVD me listë për zgjedhjet e KKSH-së

Deri në fund të javës PVD me listë për zgjedhjet e KKSH-së

"Dega e PVD-së në Bujanoc, në mbledhjen e mbajtur sot, ka diskutuar mbi rëndësinë e Regjistrimit të popullësisë i cili fillon me 1 Tetor dhe zgjat [...]
Nevzad Lutfiu kandidat i LPD-së për kryetar të KKSH-së

Nevzad Lutfiu kandidat i LPD-së për kryetar të KKSH-së

Lëvizja e Progresit Demokratik-LPD ka nominuar sot Nevzad Lutfiun si kanditat për kryetar të Këshillit Kombëtar Shqiptar-KKSH. Lajmin për FOLon [...]
Njeriu i dytë i Preshevës takohet me njeriun e dytë të Prishtinës.

Njeriu i dytë i Preshevës takohet me njeriun e dytë të Prishtinës.

Zëvendës kryetari i komunës, z.Almin Shaqiri, po qëndron në Prishtinë për të zhvilluar takime me rëndësi për Komunën e Preshevës, njoftoi faqja zy [...]
APN: Prokuroria e Lartë Publike hedh poshtë Kallëzimin Penal kundër kryetarit Shqiprim Arifi

APN: Prokuroria e Lartë Publike hedh poshtë Kallëzimin Penal kundër kryetarit Shqiprim Arifi

Alternativa për ndryshim me anë të një kumtese për opinion ka njoftuar se Prokuroria e Lartë Publike hedh poshtë Kallëzimin Penal kundër kryetarit [...]
Veteranët e UÇPMB-së presin drejtuesite PSD-së

Veteranët e UÇPMB-së presin drejtuesite PSD-së

"Ishte nder dhe kënaqësi që t'i mirëpresim në zyrën e ovl UÇPMB-së në Bujanoc,Kryetarin e PSD me bashkëpuntorë.Prezenca e tyre nē zyrën e Ovl UÇPM [...]
Fushatë senzibilizuese rreth regjistrimit të popullsisë

Fushatë senzibilizuese rreth regjistrimit të popullsisë

Me afrimin e kohës së regjistrimit të popullsisë, ka nisur edhe senzibilizimi i opinionit për këtë proces të rëndësishëm. Në këtë drejtim [...]
Iniciativë për pronësimin e shtëpisë së kulturës në Preshevë

Iniciativë për pronësimin e shtëpisë së kulturës në Preshevë

Drejtori i Shtëpisë së Kulturës "Abdullah Krashnica", në Preshevë, Kujtim Sadriu, në bashkëverprim me kryetarin e komunës, Shqiprim Arifi, dhe avo [...]
Muzikantët e Luginës nuk do t’i japin para restoranteve të dasmave, paralajmërojnë se mund edhe t’i bojkotojnë

Muzikantët e Luginës nuk do t’i japin para restoranteve të dasmave, paralajmërojnë se mund edhe t’i bojkotojnë

Asociacioni i Grupeve Muzikore të Luginës, në mbledhjen e mbajtur sot, unanimisht ka vendosur që kushtet për pagesë enkas që kan vënë restoranet e [...]
1 2 3 148 10 / 1474 POSTS